Horner ziet Vettel managementrol vervullen: 'Hij is irritant goed in alles wat hij doet'

Teambazen uit de Formule 1 zouden Sebastian Vettel zeker zien in een managementrol. De Duitser reed afgelopen seizoen zijn laatste race in de koningsklasse en weet nog niet precies wat de toekomst zal brengen. Als het aan Christian Horner, de teambaas van Red Bull Racing, ligt, dan is de viervoudig wereldkampioen zeker wel geschikt voor bijvoorbeeld de rol als adviseur. De teambaas van de Oostenrijkse renstal heeft zelf jaren samengewerkt met Vettel en heeft hem toen duidelijk goed leren kennen. "Hij is een geweldig mensenmens. Hij begrijpt de waarde van mensen en de bijdrage die ze leveren aan succes", prijst…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head