Hülkenberg denkt dat FIA dominantie Red Bull en Ferrari niet verwachtte

Volgens Nico Hülkenberg heeft de top van de F1 niet aan zien komen dat twee teams zo zouden domineren als Red Bull Racing en Ferrari dit jaar doen. Met name aan het begin van het 2022-seizoen, na grote aerodynamische reglementswijzigingen, was het gat groot tussen de twee topteams en de rest van de grid. Inmiddels lopen diverse tegenstanders, waaronder Mercedes, op ze in, maar desalniettemin zal de flinke voorsprong van Max Verstappen en Charles Leclereen verrassing geweest zijn. Hülkenberg, die er zelf een lange Formule 1-carrière op heeft zitten, gaat via LinkedIn op het 2022-seizoen en wat hij er tot…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head