Hülkenberg staat voor uitdaging na zware test: 'Fysiek heb ik de limiet bereikt'

Nico Hülkenberg heeft realistische verwachtingen voor het 2023-seizoen, maar hoopt te kunnen maximaliseren. De coureur zal na drie jaar zonder fulltime-zitje in de koningsklasse terugkeren bij het team van Haas. Hoewel Hülkenberg ervan uitgaat dat hij goede resultaten kan halen, zal het fysiek wel een uitdaging worden, zo merkte hij na een test in de auto van vorig seizoen. In november afgelopen jaar reed Hülkenberg in de 2022-wagen en hoewel hij de dag geslaagd vond, liep hij wel ergens tegenaan. "Fysiek, moet ik toegeven, was het moeilijk. Ik heb de limiet bereikt", begint de Duitser tegenover Speedweek.com. Waar de andere…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head