Interesse van Andretti toont gezondheid van F1: 'Geweldig dat ze mee willen doen'

Zak Brown, de CEO van McLaren, is enthousiast over de interesse van Michael Andretti in de Formule 1. De Amerikaanse voormalig coureur liet eerder weten de handen ineen te slaan met Cadillac, om zo een intrede te kunnen maken in de koningsklasse. Hoewel onder andere de FIA blij was met de interesse, stond de Formule 1 minder te springen. Brown vindt het echter een mooi teken dat Andretti geïnteresseerd is en het laat dan ook de gezondheid van de sport zien. De Andretti-naam is op verschillende vlakken in de motorsport een historische naam. "We zijn partners in een Supercars-team met…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head