Internationale media: 'SuperMax keert terug naar huis met de grootst mogelijke vangst'

In de internationale media wordt Max Verstappen massaal geprezen voor zijn nagenoeg foutloze weekend in Imola. De Nederlander wist poleposition te pakken, won de sprintrace én de hoofdrace. Dat is de diverse kranten en sportmedia over de grens zeker niet ontgaan. F1Maximaal.nl zet op een rijtje hoe er gekeken wordt naar de overtuigende machtsvertoning van Red Bull Racing in de Grand Prix van Emilia Romagna. Na een Italiaanse race ligt het voor de hand om bij de lokale media te beginnen, en dat doen we dan ook. Bij La Gazzetta dello Sport komt men superlatieven tekort om niet alleen de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head