Komst Hyundai naar F1 ondanks aantrekken Abiteboul niet aan de orde: 'Prioriteit bij rallysport'

Na de komst van Cyril Abiteboul naar Hyundai gaan de geruchten over een komst van het Zuid-Koreaanse merk naar de Formule 1 rond. De onlangs als hoofd van de raceafdeling aangestelde Fransman ontkent dit met klem, en stelt dat de prioriteit van Hyundai bij de rallysport ligt, en men daar successen wil behalen. De deur helemaal dichtgooien doet de voormalig teambaas echter niet. Tegenover Motorsport.com ontkent Abiteboul dat er bij Hyundai plannen zijn om in andere raceklassen actief te worden dan het WRC. "Er is geen concreet plan. Hyundai is natuurlijk een bedrijf dat warm loopt voor een fantastische ontwikkeling…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head