Krack snapt politieke spelletjes in F1 niet: 'Altijd iemand die in de media klaagt'

Mike Krack, teambaas van Aston Martin, is verbaasd dat de teambazen zo met de politiek van de sport bezig zijn. De Luxemburger kan het allemaal gestolen worden wat er allemaal in de media gezegd wordt, maar de Aston Martin-teambaas krijgt zelf natuurlijk ook met de politiek van de Formule 1 te maken. Krack is zelfbewust en geeft aan zelf niet zo"n aanleg te hebben voor de politiek. De teambazen is de Formule 1 zijn allesbehalve mediaschuw. Vaak zoeken de leiders van de teams de media juist op als er sprake is van een bepaalde controverse. Dat heeft de huidige teambaas…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head