Lachende gezichten bij Mercedes: 'Allebei de coureurs verdienden het podium'

Toto Wolff is zeer tevreden met het eindresultaat van Mercedes in Australië. De Duitse renstal wist tegen alle verwachtingen in een podium te behalen, en dat stemt de teambaas tevreden. Hij geeft aan dat zijn team veel geleerd heeft in Melbourne en dat de instelling van de renstal duidelijk wordt in de behaalde P3 en P4. "We verlaten Melbourne beter dan dat we er aankwamen. We hebben lessen geleerd, data verzameld en punten op het scorebord staan. We hebben duidelijk de pace nog niet om Ferrari en Red Bull uit te dagen, maar we weten waar we op zoek moeten…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head