Lammers zag kansloze Verstappen: 'Ferrari niet te verslaan in normale omstandigheden'

Jan Lammers zag zondag dat Max Verstappen een kansloze race reed op het Bahrain International Circuit. Er ontstond een mooi gevecht tussen Verstappen en Charles Leclervoor de leiding in de wedstrijd. De Nederlander kon op sommige punten Leclernog wel bijhouden, maar op de cruciale momenten had de Monegask meer snelheid dan de Red Bull Racing-coureur. Tot overmaat van ramp viel Verstappen vlak voor het einde uit en scoorde hij nul punten. Het gevecht tussen de twee coureurs stemt Lammers tevreden. Door de nieuwe reglementen moeten de rijders elkaar makkelijker kunnen volgen, wat tot meer inhaalacties moet leiden. Tot nu toe…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head