Leclerc crasht uit de Grand Prix van Frankrijk

Charles Lecleris uitgevallen in de Grand Prix van Frankrijk. De Monegask gaat hard van de baan en staat in de muur. De Ferrari reed door nadat Max Verstappen kort ervoor de pitstraat in was gegaan, maar na enkele ronde lijkt de auto van Leclerhet te hebben begeven. De Mogegask lijkt dus belangrijke punten te vergooien in strijd om het kampioenschap. Leclerkoos ervoor om buiten te blijven nadat Verstappen wel naar binnen dook om nieuwe banden te halen. De Monegask leek alles onder controle te hebben, maar spinde bij het uitkomen van bocht 5 en kon ondanks de ruime uitloopstrook zijn…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head