Leclerc gaat voor goud: 'In 2022 lukte het niet, maar ik ben van plan om het dit jaar te doen'

Charles Lecleris er klaar voor om in 2023 het kampioenschap te winnen. De Monegask geeft aan dat hij het gevoel heeft volwassener te zijn door zijn ervaring in de Formule 1. Samen met zijn drukke trainingsprogramma, zal hij in het nieuwe seizoen daarom langer mee kunnen doen voor de titel. In een video op zijn eigen YouTube-kanaal laat Leclerzien hoe zijn drukke trainingsprogramma er in de winter uitzag. Hij geeft in de sportschool toe dat hij niet altijd gemotiveerd is om te trainen. "Er zijn zeker dagen dat ik niet zo blij ben om te gaan trainen, maar het is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head