'Leclerc had niets te maken met vertrek Binotto, Ferrari weet al wie de vervanger moet zijn'

Charles Leclerheeft niets te maken gehad met het vertrek van Mattia Binotto bij het team van Ferrari. De coureur zou namelijk niet de macht binnen het team hebben om voor een dergelijk te vragen. De Italiaanse renstal is momenteel op zoek naar een vervanger, maar het lijkt erop dat het team deze al heeft gevonden. Het is echter nog wel de vraag of Ferrari één of meerdere mensen aan gaat trekken om de renstal te helpen. Na het vertrek van Binotto werd er heel snel gewezen naar de rol van Leclerc. Het normaal goed ingevoerde Formu1a.uno meldt dat de Monegask…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head