Leclerc kon niet met woede omgaan in strijd met Verstappen

Charles Lecleren Max Verstappen hebben dit seizoen hun rivaliteit hernieuwd. Als tieners vochten de twee coureurs al de nodige gevechten uit op de kartbaan en nu vechten de twee coureurs voor het eerst samen om overwinningen in de Formule 1. Volgens Riccardo Ceccarelli, hoofd van de Formula Medicine, zijn de prestaties van Leclereen beloning voor zijn verbeterde houding op de baan. Ceccarelli werkt al met Leclertoen hij nog maar 13 was en gaf hem een mentaal trainingsprogramma dat atleten helpt in hun ontwikkeling op weg naar de professionele sport. In een interview met de Italiaanse krant Il Foglio, herinnerde de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head