Leclerc maakt grote fout tijdens GP Emilia Romagna en verliest podiumplek

Charles Leclermaakte een gigantische fout tijdens de Grand Prix van Emilia Romagna. In de 53e ronde van de wedstrijd spinde de Ferrari-coureur uitkomend van bocht 16. Daardoor beschadigde de Monegask zijn voorvleugel en moest hij naar binnen voor een extra pitstop. Leclerverloor de controle over zijn F1-75 en raakte zijwaarts de bandenstapel aan de buitenkant van bocht 16. Hoewel hij zijn bolde beschadigde, kon hij zijn weg wel vervolgen. Een extra pitstop moest wel worden ingelast, waarin zijn voorvleugel werd vervangen en een nieuw set zachte banden werd gemonteerd. Verstappen en Pérez profiteren van fout Leclerc Dat duurde dusdanig lang,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head