Leclerc pareert leiderschapskritiek: 'Dan maak ik mezelf ook duidelijk dat ik twijfel'

Charles Lecleris van mening dat hij wel degelijk aangeeft bij zijn team wanneer hij twijfelt over een keuze die gemaakt wordt. De Monegask kon vorig seizoen rekenen op kritiek dat hij niet genoeg voor zichzelf opkomt wanneer Ferrari een blunder begaat, iets waar teamgenoot Carlos Sainz wel in excelleert. "Er is altijd discussie, maar wanneer ik twijfel, maak ik mezelf ook duidelijk dat ik twijfel", vertelt de 25-jarige in gesprek met The Race. "En er is een open discussie op de radio. Deze discussies kunnen natuurlijk niet eindeloos doorgaan, want ook ik ben druk aan het rijden. Maar als er…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head