Leclerc verrast door Ferrari: 'Niet verwacht dat we zo sterk zouden beginnen'

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Emilia Romagna op het programma, wat betekent dat Ferrari een thuisrace zal verrijden. De Italiaanse renstal kent momenteel een geweldige seizoensstart en zal in Imola proberen daar op voort te borduren. Ondanks de successen van Ferrari is Charles Leclernog niet bij iedereen bekend. Op het moment is Ferrari zeer dominant in de Formule 1. De Italiaanse renstal wist met Leclertwee van de drie races te winnen. Bovendien eindigde de Monegask in de andere race op de tweede plek. De coureur is naar eigen zeggen verrast. "Ik had niet verwacht dat we het seizoen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head