Longrun analyse | Verstappen geeft Leclerc en Sainz het nakijken op de mediumband

Max Verstappen oogde tijdens de tweede vrije training een stuk zwakker dan de Ferrari-coureurs, maar lijkt te kunnen rekenen op een sterke pace op zondag. De Nederlander klokte de laagste gemiddelde rondetijd op de mediumband, en daarmee lijkt Red Bull Racing dus vooral gekozen te hebben voor racepace, maar om dus wel wat in te leveren in de kwalificatie. Auto, Motor und Sport bood data waar dit uit op te maken is. Doorgaans wordt er in een longrun analyse gebruik gemaakt van data over diverse bandensets, maar na de vrijdag in Frankrijk is het eigenlijk enkel nuttig om naar de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head