Magnussen heeft hoge verwachtingen van Haas door komst nieuwe titelsponsor

Haas-coureur Kevin Magnussen verwacht dat er voor de Amerikaanse renstal goede dingen zullen komen dankzij de nieuwe titelsponsor. Afgelopen jaar maakte het team bekend in zee te gaan met MoneyGram en kan daardoor meer investeren. Komend seizoen moet daardoor al effect zichtbaar zijn op verschillende gebieden. Magnussen heeft hoge verwachtingen met de komst van de nieuwe titelsponsor. "Er komen een aantal goede dingen onze kant op", begint Magnussen tegenover de Britse tak van GPFans. "We hebben nu MoneyGram als titelsponsor, en dat stelt ons in staat om meer te investeren in bepaalde gebieden", voegt de coureur eraan toe. Het afgelopen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head