Magnussen is verbaasd over snelheid: 'Dacht dat het erger zou zijn'

Het zijn hectische dagen geweest voor Kevin Magnussen. De Deen werd kort voor de testdagen in Bahrein aangekondigd bij het team van Haas en mocht op vrijdag gelijk in de auto springen om zijn eerste ronden sinds zijn terugkeer te rijden. De teruggekeerde coureur kijkt tevreden terug op zijn eerste kilometers en is ook blij met het eerste gevoel van de auto. In gesprek met Motorsport-Total toont Magnussen zich gelukkig met zijn eerste dag terug in een Formule 1-bolide. "Het was nog steeds een goede dag. De middag was zelfs zeer, zeer goed. We hebben veel gereden. Ik ben niet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head