Magnussen over Albert Park: 'Inhalen moet niet te makkelijk worden'

De F1 keert dit weekend voor het eerst sinds het afgelaste evenement van 2020 terug naar Australië en sindsdien heeft Albert Park een aantal wijzigingen ondergaan. Dit omdat inhalen op de originele lay-out van het circuit bijna onmogelijk was en dus resulteerde in een "optocht", vergelijkbaar met de Grand Prix van Monaco. Kevin Magnussen vindt dat sommige veranderingen op het Formule 1-circuit van Melbourne een beetje "over de top" zijn, omdat hij niet zeker weet of alle aanpassingen nodig waren en inhalen wellicht te makkelijk wordt. Waar de meeste Formule 1-coureurs positief zijn over de aanpassingen aan het circuit van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head