Marko beangstigt door 'superioriteit' Ferrari: 'Alles lijkt erger te zijn geworden'

Helmut Marko is alles behalve optimistisch gestemd voor de Grand Prix van Hongarije. De adviseur van Red Bull Racing ziet dat Ferrari ijzersterk loopt op het circuit in Boedapest en dat Red Bull juist enkele verkeerde keuzes heeft genomen gedurende de vrijdag. Max Verstappen was de snelste coureur van de Oostenrijkse renstal met twee tienden achterstand op Charles Leclerc, die de tweede sessie als snelste afsloot. Sergio Pérez kende een zeer lastige vrijdag. "Regen is het enige dat ons een kans kan geven tegen Ferrari", zegt Marko stelling tegenover Sky Deutschland. Voor de zaterdag wordt er veel regen voorspeld op…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head