Marko: 'Ik denk niet dat Hamilton op de hoogte was van onze nieuwe updates'

Helmut Marko kijkt met grote tevredenheid terug op de testweek in Bahrein. Na twee dagen vrij anoniem deel te nemen aan het evenement, bracht Red Bull Racing op zaterdag updates, die meteen voor een significante snelheidstoename zorgden. Marko geeft aan tevreden te zijn met het werk van zijn team, laat zich uit over Mercedes en Ferrari, en heeft het over de honger van Max Verstappen naar een volgende wereldtitel. Hoewel Red Bull het gesprek van de dag vormde na dag 3, was het op dag 1 vooral Mercedes dat de aandacht trok. Het team uit Brackley introduceerde op de eerste…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head