Marko licht vroege lanceerdatum Red Bull RB18 toe

Helmut Marko stelt dat Red Bull Racing met haar presentatie geen geheimen van de RB18 vrij zal geven. De Oostenrijkse renstal heeft 9 februari gekozen als presenteerdatum voor de bolide van 2022 en dat is relatief vroeg. Red Bull zal de presentatie van het nieuwe materiaal voornamelijk gebruiken vanuit een promotioneel oogpunt. De werkelijke bolide is in Bahrein pas te zien, geeft de adviseur vrij. "De presentatie, die voor de fans en sponsoren belangrijk is, zal geen speciale details tonen van de bolide van 2022", benadrukt hij in gesprek met SPORT1. Zijn woorden mogen niet als een verrassing komen: met…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head