Marko maakt zich geen zorgen ondanks vorm McLaren en Ferrari: 'RB18 heeft veel potentieel'

De eerste drie testdagen voorafgaand aan het Formule 1-seizoen 2022 zitten er bijna op en dat betekent dat de teams hun nieuwe auto"s voor het eerst hebben blootgelegd aan de rest. Wie waar staat, valt nog moeilijk te voorspellen maar de eerste aannames beginnen zo langzamerhand op gang te komen. Want Ferrari en McLaren lijken sterk te zijn in Barcelona. Toch ziet Helmut Marko niet helemaal hetzelfde plaatje. De Red Bull Racing-adviseur ziet net als het publiek dat zowel McLaren als Ferrari in deze vroege tijden al in vorm zijn. Maar onder de indruk is hij niet van de MCL36…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head