Marko: 'Red Bull is terug in het wereldkampioenschap na updates Imola'

Helmut Marko zag zijn team optimaal presteren tijdens de Grand Prix van Emillia Romagna. De Red Bull-adviseur ziet twee snelle coureurs met een sterk team achter hen dat elke uitdaging aangaat. De Oostenrijker ziet dat Red Bull terug is in de strijd om het wereldkampioenschap en dat stemt Marko zeer tevreden. Volgens Marko heeft Red Bull optimaal weten te profiteren van de malaise bij Ferrari. Red Bull"s hoofdadviseur prees Max Verstappen en Checo Pérez voor hun sterke optreden en kwam het tweetal na de race meteen opzoeken om ze te feliciteren. "We moeten hard werken, maar we hebben ook twee…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head