Marko schijnt zijn licht op doorbroken radiostilte van Hamilton

Het verbaast Helmut Marko niet dat Lewis Hamilton middels social media zijn deelname aan het 2022-seizoen bevestigd lijkt te hebben. Volgens de Red Bull Racing-adviseur was er nooit sprake van een vervroegd pensioen en vormde de afwezigheid van Hamilton onderdeel van een groot toneelstuk. Men is intern bijvoorbeeld nooit op zoek gegaan naar een mogelijke vervanger, wat voldoende zegt over hoe serieus Mercedes de bedreiging nam, denkt Marko. "Als er sprake was geweest van een mogelijk pensioen hadden we veel meer onrust ervaren", stelt hij bij SPORT1. Landgenoot Toto Wolff is eigenlijk de enige van het Mercedes-team die zich uitliet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head