Marko spreekt van koelingsproblemen bij Red Bull: 'Dat speelt bij ons ook'

Helmut Marko heeft vanuit Bahrein aangegeven dat Ferrari momenteel het sterkste team is. De Italiaanse renstal kent een uitstekende tweede testweek, waarin de tijden eigenlijk continu goed zijn, en het ook met de betrouwbaarheid goed zit. De Red Bull Racing-adviseur denkt dat zelfs Red Bull Racing momenteel niet kan tippen aan Ferrari. Auto, Motor und Sport kwam de Oostenrijker tegen in de paddock op Bahrain International Circuit, en trok hem aan zijn mouw. "Ferrari op één, met Red Bull daar achter op twee", stelde de scout toen hem gevraagd werd van welk team hij het meeste verwacht. "Daar achter vinden…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head