Marko: 'Upgrade in Bahrein leverde ons een halve seconde op'

Red Bull Racing klokte in de tweede testweek de snelste tijd van het weekend, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Op donderdag werd al duidelijk dat enkele intrinsieke tekortkomingen van de RB18 weggewerkt moesten worden voordat Sergio Pérez en Max Verstappen de toptijden van Ferrari aan konden vallen. Red Bull en adviseur Helmut Marko leggen uit hoe de Oostenrijkse renstal hierin geslaagd is. Gedurende de eerste testdag merkte het team dat onderstuur een probleem vormde. De RB18 is zwaarder dan haar voorganger, en zit ook nog eens aardig boven het minimumgewicht. Dat betekent dat het voor de coureurs…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head