Marko: 'Verstappen zei dat hij zo'n intensief seizoen niet meer aan kon'

Helmut Marko lijkt zich geen zorgen te maken over Red Bull Racings concurrentievermogen in 2022. Max Verstappen zal aankomend seizoen wederom uitkomen voor de Oostenrijkse renstal. Weet het team niet vanaf de eerste race te presteren dan bestaat er bij de Red Bull-scout geen twijfel over dat ze de rest van de grid wel weer inhalen. Ook stelt hij dat de Nederlander niet zit te wachten op titelgevechten die zo zwaar waren als die van 2021. Voordat Marko zich op de regerend wereldkampioen richt, kijkt hij eerst nog even naar zijn team. Er is gedurende 2021 en in de winterstop…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head