Marko: 'We hebben komend seizoen meer te vrezen van Mercedes dan van Ferrari'

Helmut Marko denkt dat Red Bull Racing komend seizoen meer te vrezen heeft van Mercedes dan van Ferrari. De adviseur denkt niet dat Red Bull net zo dominant kan zijn als dat Mercedes in het verleden was. Volgens de Oostenrijker heeft het team geen grote voorsprong qua motor en hebben andere teams na het eerste jaar met de nieuwe reglementen gezien wat Red Bull heeft gedaan. De verwachting van Marko is dat de titelstrijd volgend jaar een stuk spannender zal zijn. Red Bull beleefde een dominant einde van 2022 met Max Verstappen die zijn tweede opeenvolgende wereldtitel binnenhaalde, terwijl het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head