Marko ziet gewichtsprobleem bij RB18: 'Nog veel werk te doen voor eerste race'

Helmut Marko heeft zich uitgelaten over de gewichtsproblemen die het team van Red Bull Racing kent. De adviseur hoopt op een nieuwe stijging van het maximumgewicht in de regels, maar acht de kans erg klein. Dit ondanks dat vrijwel alle teams met hetzelfde probleem lijken te kampen. Het feit dat Red Bull echter het team is met de ogenschijnlijk grootste problemen maakt dat men niet mee wil werken. In gesprek met Motorsport-Magazin heeft de Oostenrijker onthuld dat het enige waar Red Bull Racing voor nu echt tegenaan loopt, het gewicht van de auto is. "Het enige probleem dat we hebben…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head