Marko ziet massale Mercedes-lobby voor FIA-ingreep: 'Zou dat toeval zijn?'

Helmut Marko meent dat de voorgestelde porpoising-wijzigingen van de FIA niet definitief op de agenda staan. Het motorsportorgaan is van plan om vanaf de Grand Prix van België beperkingen in te voeren voor de F1-teams, maar bij Red Bull Racing is men van mening dat deze wijzigingen verre van vast staan. Ook laat Marko zich uit over de politieke strijd die hij op jaarbasis voert met Mercedes en Toto Wolff. In gesprek met Österreich laat de adviseur van het team uit Milton Keynes zich uit over hoe de suggestie voor porpoisingbeperkingen tot stand gekomen is. "De teams die vóór stemden,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head