Mazepin wil terug naar Formule 1: 'Dat is de richting waarin ik zal blijven werken'

Nikita Mazepin heeft nog altijd een carrière in de Formule 1 voor ogen. De Rus werd weggestuurd bij Haas aan het begin van het seizoen 2022 vanwege de oorlog die Rusland voert, en werd vervangen door Kevin Magnussen. Ondanks dat de oorlog nog altijd voortduurt, hoopt Mazepin op een herkansing in de koningsklasse. Onlangs deed de voormalig Haas-coureur succesvol mee aan een rallywedstrijd, maar die richting van de autosport wil hij nog niet op. In gesprek met de Russische krant Tass legt Mazepin uit waarom hij onlangs meedeed aan de rallywedstrijd Silk Way. "Ik deed dat uit plezier en gelukkig…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head