McLaren blijft geïnteresseerd in WEC: 'Maar moet niet verstoren wat we al hebben'

McLaren blijft geïnteresseerd in een intrede in het World Endurance Championship (WEC), maar een deelname moet wel in balans zijn met de deelnames in andere klassen. Dat vertelt CEO Zak Brown. Zo doet McLaren naast de Formule 1 ook mee in IndyCar en Extreme E en sinds dit jaar ook in de Formule E. "Ik zou zeggen dat WEC nog steeds bij ons onder de aandacht ligt, maar er is niets dringend, omdat we moeten zorgen dat elk team zelfvoorzienend is, vanuit het zicht van mensen, middelen en partners", vertelt Brown aan de Nederlandse tak van Motorsport.com. "En we moeten…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head