McLaren geeft Red Bull advies over budgetplafond: 'Je speelt naar je sterke punten'

James Key, de technisch directeur van McLaren, legt uit wat het team zou doen als het in de schoenen van Red Bull Racing zou staan. De Oostenrijkse renstal ontving namelijk voor het overschrijden van het budgetplafond een straf waarbij ze tien procent minder CFD en windtunneltijd hebben. Key benoemt dat je vooral efficiënter moet denken en dat dat juist ook iets positiefs kan opleveren. De beperking in windtunneltijd heeft zeker invloed op de manier hoe men de ontwikkeling van de auto aanpakt. "Je moet je prioriteiten wat zorgvuldiger kiezen, denk ik", zo begint de Brit tegenover internationale media. "Als wij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head