McLaren overweegt intrede in Formule E na exit Mercedes

McLaren voert gesprekken met het Mercedes EQ Formule E-team voor een mogelijke samenwerking na 2022. Nadat het Daimler-bestuur (Daimler is het moederbedrijf van Mercedes, red.) geen toekomst meer zag in het elektrische raceproject werd besloten om vanaf 2023 de stekker eruit te trekken. McLaren zou met het bestaande team graag een doorstart maken. Dit wordt gemeld door The Race. Men lijkt momenteel af te stevenen op een deal waarin Nissan de motor zal leveren, terwijl McLaren ook betrokken zal zijn bij het team. Hoe de samenwerking eruit gaat komen te zien, is nog niet duidelijk, maar wel wordt er bij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head