McLaren staat achter vloerwijzigingen voor 2023: 'Blij met beslissingen en leiderschap FIA'

McLaren staat achter de reglementswijzigingen van de FIA omtrent de vloer voor het 2023-seizoen. Zes van de tien teams, waaronder Red Bull Racing en Ferrari, verzetten zich tegen de wijzigingen, maar McLaren-teambaas Andreas Seidl zegt dat zijn team er niet op tegen is. De Formule 1 keerde dit seizoen terug naar grondeffect-auto"s, maar die brachten het fenomeen porpoising, het stuiteren van de wagens, met zich mee. Voor het seizoen 2023 wordt dit aangepakt door de vloerranden met 25 millimeter te verhogen. Ook worden er strengere controles uitgevoerd om trucjes met flexibele vloeren te voorkomen. Red Bull en Ferrari zijn niet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head