McLaren uitermate tevreden met behalen pitstopdoelstellingen na ingewikkeld proces

McLaren heeft de snelheid van zijn pitstops tijdens het afgelopen seizoen kunnen verbeteren nadat er werd gefocust op het efficiënter maken van de bandenwissels. Dat vertelt de kersverse teambaas van de Britse renstal Andrea Stella aan Motorsport.com. Makkelijk was het verbeteren van de pitstops niet, legt de voormalige uitvoerend directeur uit. Personele wijzigingen maakten het proces bovendien ingewikkelder. "We wilden doorgaan met het verbeteren van pitstops. Ik denk dat we dat hebben gedaan, daar zijn we blij mee. Maar om pitstops te verbeteren, is het niet gewoon: oké, laten we meer trainen." Hoe dan wel? "Je moet de juiste infrastructuur…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head