McLaren ziet gelijkenissen in discussies over vloerreglement en halo

James Key, technisch directeur van McLaren, ziet gelijkenissen tussen de voorgestelde vloerwijzigingen en de push voor de halo enkele jaren geleden. Dat vertelt de Engelsman in gesprek met Motorsport.com. Het argument voor het doorvoeren van de wijzigingen aan de vloer is immers de veiligheid van de coureurs. "De halo is uiteraard een compleet ander project en wat betreft veiligheid voor de coureurs weten we hoe belangrijk het is. Maar toen hadden we ook veel tegenstanders", zo ziet Key de gelijkenissen tussen de twee discussies. "Ze vonden het lelijk, niet bedoeld voor de F1, al dat gedoe, Maar we dachten ook:…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head