McNish over de komst van Seidl bij Sauber: 'Het heeft niets met Audi te maken'

Allan McNish, directeur motorsportcoördinatie bij Audi Group, verklaart dat de komst van Andreas Seidl bij Sauber niks te maken heeft met Audi. De voormalig teambaas van McLaren vertrok eind 2022 de Britse renstal om CEO te worden van Sauber Motorsport. Vanaf 2026 zal het team samenwerken met Audi en dat wordt een interessant project, aldus McNish. Dankzij het vertrek van Mattia Binotto bij Ferrari, kwam de teambaas van Alfa Romeo naar de Scuderia. "Het is duidelijk dat ze bij Sauber moesten veranderen, omdat FrédériVasseur van Alfa Romeo naar Ferrari verhuisde en Andreas hem kwam vervangen, maar dat is alles wat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head