Medeteambazen gaven geen gehoor aan Horners verdediging van Masi tijdens meeting

Christian Horner heeft vrijgegeven dat Michael Masi doodsbedreigingen gekregen heeft na de seizoensfinale van 2021. De wedstrijdleider speelde een rol in hoe de titelstrijd bepaald werd, en dat is hem door aanhangers van Lewis Hamilton en Mercedes niet in dank afgenomen. De Red Bull Racing-teambaas meldt ook dat geen van de andere teambazen achter hem stond toen hij het tijdens een meeting opnam voor de Australiër. "Het gebrek aan steun voor Michael was teleurstellend, met name in een periode waarin er zoveel gepraat worden over mentale gezondheid", zo opent Horner wanneer Sky Sports F1 hem vraagt naar een reactie op…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head