Mercedes-engineer over problemen W13: 'We bluffen niet'

Mercedes staat bekend om het welbekende sandbaggen en ook dit jaar vraagt men sterk af of het team niet bezig is om de concurrentie op het verkeerde been te zetten. Verschillende geluiden uit het team laten weten dat het team toch echt niet een vertekend beeld aan het afgeven is en er echt problemen zijn. Je moet altijd sceptisch zijn over Mercedes. Ook als het team problemen heeft. Vorig jaar was het hetzelfde en toen won Hamilton de seizoensopener. Een engineer belooft aan Auto, Motor und Sport: "We bluffen niet. De problemen met stuiteren zijn reëel. En ze houden ons…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head