Mercedes houdt zich vast aan concept: 'Verrast dat niemand anders deze loophole heeft gevonden'

Mike Elliott durft nog geen voorspelling te doen voor het aankomende seizoen. Mercedes houdt vertrouwen in het eigen concept en daarmee hoopt het team, net zoals gedurende het afgelopen seizoen, een flinke stap te zetten. Dat betekent echter nog niet dat Mercedes ook daadwerkelijk competitief zal zijn in 2023. De Duitse renstal heeft immers geen idee hoe de andere concepten in de Formule 1 zich hebben ontwikkeld tijdens de wintermaanden. Mercedes kwam tijdens de testdagen in Bahrein met een opmerkelijk concept. De meningen over dit concept waren verdeeld, maar het bleek uiteindelijk dat de Duitse renstal niet competitief genoeg was.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head