Mercedes kijkt naar 'interessante' RB18: 'Goed op inzoomen en erover nadenken'

Red Bull Racing kreeg tijdens de wintertestdagen in Barcelona heel erg veel aandacht van fotografen, journalisten en de andere teams in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal wist de RB18 lang geheim te houden, maar moest met de echte uitdager het circuit op. Vooral de sidepods van de auto sprongen bij de meeste mensen in het oog. Mercedes houdt na deze onthulling haar concurrent nauwlettend in de gaten. Dat werd wel duidelijk toen Lewis Hamilton bij de garage van Red Bull stond te kijken naar de RB18. Door de nieuwe reglementen zijn teams op zoek gegaan naar verschillende oplossingen om…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head