Mercedes niet tevreden met nieuwe brandstof: 'Er zijn gebieden waar we minder blij mee zijn'

Het hoofd van de motorafdeling van Mercedes, Hywel Thomas, maakt zich zorgen over de nieuwe E10-brandstof die de Formule 1 gaat gebruiken in het 2022-seizoen. De motoren van de Formule 1-teams moesten aangepast worden om te werken met deze nieuwe brandstof en Thomas heeft daar veel aandacht aan gegeven. "Er zijn tijdens het hybride tijdperk ook biologische componenten in de brandstof geweest", zegt Thomas in een video van Mercedes. De Formule 1 heeft besloten om met de nieuwe E10-brandstof te rijden omdat deze duurzamer zou zijn dan de brandstof die het voorheen gebruikte. De Formule 1 streeft er namelijk naar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head