Mercedes over Grand Prix van Hongarije: 'We gaan het lastig hebben'

Mercedes heeft op het eigen YouTube-kanaal in een video vragen van fans beantwoord. James Allison, de chief technical officer van Mercedes, gaf aan dat het team het wel eens lastig kan gaan krijgen in Hongarije. Verder ging hij in op de race in Frankrijk en werd er gekeken naar het verschil met Red Bull Racing en Ferrari. James gaat in op een vraag over de temperatuur op Paul Ricard. Zoals eerder al in de blogs van F1Maximaal gelezen kon worden, was het daar snikheet. "De coureurs verloren meer dan drie kilo aan lichaamsgewicht in Frankrijk door het zweten. Daarnaast waren…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head