Mercedes: 'Prestaties van 2022-bolides gaan weinig verschillen van die van 2021'

Mike Elliott, de Technology Director van Mercedes" Formule 1-team, denkt dat de prestaties van de auto"s in 2022 min of meer gelijk blijven. In eerste instantie werd verwacht dat de teams veel snelheid zouden verliezen na de introductie van de nieuwe aerodynamische reglementen, maar volgens de expert valt dat wel mee. In een video van Mercedes biedt hij zijn verwachtingen voor aankomend seizoen. "De algemene prestaties van de nieuwe auto"s gaan waarschijnlijk weinig verschillen van de prestaties van de vorige generatie", laat de topman weten. "De intentie van de reglementswijzigingen is om het makkelijker te maken voor de coureurs om…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head