Mercedes raakte gewend aan derde plaatsen: 'En dat is supergevaarlijk'

Toto Wolff merkte dat het pakken van derde plaatsen in het afgelopen seizoen snel wende voor Mercedes. Volgens de teambaas van de Duitse renstal is dat gevaarlijk, omdat het gevoel van winnen niet verloren mag gaan. Desondanks was Wolff niet verbaasd dat Mercedes in 2022 niet het beste team was. "Ik wou dat het anders was geweest, maar helaas is het een normale cyclus in de internationale sport", vertelt de Oostenrijker aan Kurier, verwijzend naar het feit dat het succesvolle tijdperk van Mercedes ooit had moeten ophouden. "Dat de tegenslag eraan zat te komen, was duidelijk. Nu is het aan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head