Mercedes-topman ziet genoeg problemen: 'Voelt alsof we nog wat tempo moeten vinden'

Andrew Shovlin is er nog niet gerust op dat Mercedes kan meestrijden om de overwinning tijdens het eerste raceweekend in Bahrein. Tijdens de testdagen kwam naar voren dat Ferrari en Red Bull Racing op dit moment sterker lijken dan de Duitse renstal. Toch ziet Shovlin ook zeker positieve punten, waar Mercedes in de komende dagen op voort kan borduren. "We hadden een drukke dag hier, maar dat is altijd zo op de laatste testdag", begint Shovlin na afloop. "Het programma was vergelijkbaar met de tweede dag, maar Lewis deed "s ochtends het racewerk en George "s middags met een lager…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head