Mol hoopt niet op een Verstappen-tijdperk: 'Dan wordt het er niet leuker op'

Na een zinderend jaar in de Formule 1 staat een nieuw seizoen alweer voor de deur. Het afgelopen jaar kende de sport in Max Verstappen een nieuwe wereldkampioen na een spannend gevecht met Lewis Hamilton. Door de nieuwe reglementen is het momenteel koffiedik kijken wie dit seizoen de sterkste zal zijn. Olav Mol, commentator bij Ziggo Sport, verwacht dat Verstappen zal kunnen profiteren van zijn nieuwe titel, maar hij hoopt dat dominantie uit zal blijven. Mol mocht in december vanaf het circuit in Abu Dhabi meemaken dat de Red Bull Racing-rijder als eerste over de streep kwam en daarmee de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head